Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
  • Basic
  • Standard Compliant Channels
  • $50
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 1 GB of space
  • Support at $25/hour
  • Sign Up
  • Premium
  • Standard Compliant Channels
  • $100
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 10 GB of space
  • Support at $15/hour
  • Sign Up
  • Platinum
  • Standard Compliant Channels
  • $250
  • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
  • 30 GB of space
  • Support at $5/hour
  • Sign Up
Chriske Margraten

Online Reserveren

Reserveer nu online button nieuw

Je proeft "De Smaak van het Heuvelland" in Chriske's gerechten.
Chriske streeft naar een natuurlijke smaak, evenwichtige voeding en een goede bereiding van al zijn kwaliteitsproducten.

Een top streekproduct is onze salade “Chriske”, geserveerd met lauw warme Val- dieu kaas en uitgebakken spekjes van het Heuvelland Krulvarken afgeblust met Ingendaler kruidenbitter. Zowel de Val- dieu kaas en de spekblokjes als de kruidenbitter komen uit de (eur) regio.
Deze salade smaakt het beste met een glas Cevee du Chateau (kasteel bier).

Onderstaande produkten en/of combinaties worden speciaal aanbevolen door Chriske:

  • Limburgse gebakken bloedworst met appelschijfjes uit de fruittuinen van Margraten.
  • Coupe Met Fruit Erop Uit
  • Overheerlijke Bourgondische 100% rundvlees Heuvelland Hamburger met een speciaal geselecteerde kwaliteitswijn
  • Huisgemaakt Limburgs zuurvlees of Limburgs Bourgondisch gestoofde sukadelapjes met een saus van seizoensbier
  • Kophaas saté naar eigen receptuur met een ambachtelijk gebrouwen Affligem dubbel
  • Konijn op grootmoeders wijze, gecombineerd met een glas trappistenbier
  • Dry Aged Biefstuk hoog gesneden van het Blanc Bleu Belge rund, gecombineerd met een glas Orval
  • Gegratineerde kabeljouw met een overheerlijke vissaus bereid van een Weizen Trappiste bier
  • Limburgse gebakken Geulforel (zomerprodukt) met amandelen en uitgebakken spekblokjes van het Heuvelland Krulvarken in knoflook
  • Huisgemaakte Tête de veau